Hoppa till innehåll

Välkomna alla kaffeälskare!

Vi är Sara & Henrik Linnarsson och vi driver K&B Kafferosteri i Laholm.

En av våra stora passioner i livet är att dricka, skapa, pressa och mala – KAFFE! Vi har så länge vi kan minnas älskat kaffe. Genom tiderna så har vi experimenterat och testat nya kaffegrejer, men de senaste åren har intresset och kunskapen växt på området, vilket gjort att vi nördat ner oss mer och mer!

För oss är kaffe ett sätt att mötas på, att stanna upp med och att dela livet genom. Så varför då inte göra det med en riktig god kopp kaffe?! Vi vill dela med oss av vår passion och ge dig en guldkant på vardagen som också känns bra ända in i själen! Vårt kaffe har full spårbarhet tillbaka till kaffeodlaren och har hög kvalitet. Vi vet att odlarna får bra betalt. Det känns bra i hjärtat.
 
Om du har vägarna förbi rosteriet så får du gärna ringa eller komma inom på en härlig kopp kaffe!
 
Varmt välkommen med på vår kafferesa!

OM SARA

Jag är pastor och driver specialkaffe-caféet ”Kaffe & Böner” i kyrkan där jag jobbar. Det har på kort tid blivit en härligt levande mötesplats för gamla och unga. Caféet har kommit med på topp 10-lista över fik med bästa kaffet i Sverige! 2023 utmanade jag mina kaffekunskaper genom att tävla i Barista SM för första gången.

OM HENRIK

Jag är den i vår duo som djupdyker i olika projekt. Jag är nyfiken av mig och noga med detaljerna. Kafferostning är ett verkligt hantverk! Det är riktigt spännande att få möjlighet att fördjupa sig och testa nya idéer för att locka fram det bästa ur varje böna.

0